onsdag 20. mars 2013

Trafikkskilttur med innslag av Sinnataggen

Mars19_ 038 (Medium)
I går var Froskene på trafikkskiltjakt. Sist Froskeklubb snakket vi litt om trafikk og trafikksikkerhet i og med at Tarkus tok turen innom, og i går måtte vi sette dette ut i praksis. I tillegg skulle vi lære litt om trafikkskilt.
Vi gikk gjennom et ark med mange forskjellige skilt før vi gikk, og oppgaven var å finne så mange av de som mulig på turen vår. Vi gikk først ned til busstoppen i Grefsenveien for å ta bussen til Majorstua. Vi fant mange av skiltene på veien ned til busstoppen.
Fra Majorstua gikk vi til Frognerparken for å spise litt lunsj. Selv om målet denne gangen ikke var selve parken, ble det snakk om Frognerparken, Vigeland og de forskjellige statuene. På broen var det en filminnspilling, men i en liten pause fikk vi lov å forte oss over på den andre siden. Men en kjapp stopp hos Sinnataggen tok vi sjansen på.
På nedsiden av broen, langs vannet,  tok vi en liten matpause, og her var det massevis av ender og andre fugler. De ble jo veldig interessert i maten vår, men de måtte vente til vi var ferdig før de fikk litt rester.
Etter mat skyndtet vi oss bort til trikken, og tok trikken gjennom byen til Storo. På Storo hoppet vi på 56-bussen for å slippe å gå opp den lange bakken opp til barnehagen.
Vel hjemme i barnehagen gikk vi gjennom arket med skilt for å finne ut av hvilke vi hadde sett på veien og om det var noen vi ikke hadde sett.
Mars19_ 003 (Medium) Mars19_ 011 (Medium)PhotoGrid_1363765276358Mars19_ 017 (Medium)Mars19_ 016 (Medium)

Mars19_ 037 (Medium) IMG_20130320_084607

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails