mandag 26. mars 2012

Nordisk IKT prosjekt går mot slutten for dennen gang

I februar kom Torleif, den svenske kulturformidleren til oss.  I vårt  Nordiske IKT prosjektet  er det fire Nordiske barnehager som samarbeider.

Torleif har til nå vært på reise siden mai i fjor. Han dro fra Sverige, til Gotland og der møtte han Ludvig, Dompapen og Lamse og de ble venner. 
lamse var i Norge i høst og Lamse fikk også være med på mye gøy. Både i barnehagen og på tur. PÅ vei til en lekeplass i nærmiljøet:  Film av nærmiljøet

Så dro Torleif til en barnehage i Finland deretter reiste han til Danmark og så kom han til oss i Myrertoppen.

Og der fikk han møte Ludvig før Ludvig reiste til Danmark, etter Danmark skal han hjem til Finland. Ludvig har vært med barna på tur og lekt i barnehagen, det har vært både fint og gøy.
Det var et hyggelig gjensyn for dem begge

Torleif skal hjem igjen til Sverige, Lamse til Danmark og det betyr at Dompapen snakrt kommer hjem igjen til Myrertoppen barnehage. Endel av det de har opplevd har vi sett på sammen med barna underveis, vi har hentet bilder og tekster fra etwinning portalen men når Dompapen kommer tilbake får vi vite ennå mer av alt Dompapen har opplevd på fin ferd i Sverige, Finland og Danmark.


Med Torleif fikk vi ennå mer informasjon fra barnehagen i Finland.

I sommer, da Dompapen kom til Myrertoppen, var det noen av de yngste barna som skulle gå fra Stjerne over til Sol som likte både Dompapen og bildene av de andre kosedyrene som vi hadde på film.

Hun likte veldig godt Torleif og da hun oppdaget en stinkdyrfigur i Drawing pad, etter å ha lekt seg litt med digital tegning, satte det fart på en historie om en aldrig så liten Skunk, som det heter på svensk...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails