torsdag 18. november 2010

Frosketyven

Vi voksne lager endel fortellinger i barnehagen, dette inspirerer barna både til å delta, lage egne fortellinger og tegne med utgangspunkt i fortellingene.  
 Av og til forsvinner det saker og ting i barnehagen, for å så dukke opp på de underligste steder. I dag var det et par sandaler. De var der, og plutselig var de ikke der lenger. Forelder, ansatte og barn leita. Vi leita i alle rom, langs gulvet, i skohylla, på benkene og i hyllene men borte var de.Vi var til og med på kjøkkenet og titta rundt. Etter en stund dukket de plutselig opp i et annet barn sin hylle. Hvordan var de kommet seg dit?
 Plutselig oppdaget noen av barna noen grønne flekker på plassen der sandalene stod. Og er det noen vi vet så er det at FroskeTyven etterlater seg spor der han har vært, han er en luring sånn sett. Han stjeler aldrig noe for lenge av gangen, han låner det en stund for så å legge det et helt annet sted. Så man finner alltid sakene igjen om det er FroskeTyven som har tatt dem. Men av og til, når det er mat eller godteri, da tar han. Men ikke så mye, bare litt så man merker det knapt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails