onsdag 17. september 2014

Frosketur til Operataket og Sørenga barnehage.

Endelig onsdag og frosketur igjen. Vi "kastet" i oss frokosten og gikk ganske så fort ned til Kjelsås stasjon. Vi hadde jo et tog å nå må skjønne. Vi var faktisk så raske at vi kom fram 10 min før toget rullet inn på stasjonen. Barna satt fint og ventet, og gledet seg til å få ta toget ned til byen. På den korte togturen rakk noen av barna å snakke med konduktøren. De lurte jo veldig på hva han brukte det grønne flagget til. Han forklarte så godt han kunne, og spørsmålene bare haglet etter det. For hvor hadde han matpakken sin? Osv...
Da vi kom til Oslo S , gikk vi pent og pyntelig til Operataket. Der måtte vi passe på at vi ikke snublet i alle kantene som er så vanskelig å se. Det som var mest spennende var måkene som "snakket" til oss da vi kom. Vi så til og ned en som hadde fanget et sjøstjerne.
Vi så på vinduene i operaen, og var skjønt enige om at de var firkantete og en sa rektangel. Vi jobber mye med hus og vinduer på måne, og da er det spennende å se så mange forskjellige former.
Vi fikk god utsikt da vi kom øverst på Operataket. Vi så ikke bare hus og blokker. Vi så båter, sykebil, danskebåten, et jagerfly og kunst midt på sjøen. Hvordan fikk de det dit? Svømte de? Vi lurer på så mye.....
Etter litt nistemat og drikke gikk turen til Sørenga barnehage. Da vi gikk over brua mente barna at vi gikk på vannet. Ja så klart vi gjorde. Brua går helt jo ned i vannet. Kjempespennende og litt skummelt! Da vi kom til Sørenga, kastet de seg i lek med det samme. Nye sykler, høyt klatrestativ og nye venner. Vi fikk også ta en titt inne i barnehagen. Veldig hyggelig at vi fikk komme på besøk.
På veien tilbake til barnehagen gikk litt saktere. En litt sliten gjeng synes veien fra stasjonen var litt lang. Vi synes froskene hadde vært så innmari flinke, at vi stoppet på butikken og kjøpte boller. Da fikk vi litt mer energi til den siste bratte bakken. Noen mente at de ikke ville greie å gå opp, men jo... Vi er frosker og klarer alt!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails