mandag 9. februar 2015

Pynting av det nye gjerdet

Vi har fått nytt gjerde i barnehagen, HURRA! Det nye gjerde gjorde at det ble mye mer lys og mye mer utsyn for oss på stjerne. Vi synes det er veldig positivt at vi nå kan se biler, traktorer, gravemaskiner, katter, hunder og mye mer gå og kjøre forbi gjerdet vårt. Vi så også på den nye gjerdet som et blankt lerret som vi kunne pynte litt på. Småbarna bestemte seg derfor for å male noen flotte vintermalerier som vi kunne pynte gjerdet med, slik at man kan ha noe pent å se på, på vei til barnehagen og på vei hjem igjen.


Vi malte med fargene hvit, blå, lilla og grønn på ark med samme farge. Og når vi skal lage vinterbilder må vi så klart ha på hvitt glitter som ser ut som snø. Barna fikk selv velge hva slags redskap de ville male med. Hendene, pensel, svamp, ruller, stålull eller skrubb.Når bildene var ferdig malt og tørket, laminerte vi alle bildene slik at de skulle tåle litt mer vær og vind, ettersom de skal henge ute i nordisk vær.


Bildene ble hengt opp på gjerdet i barne høyde, samt noen fotografier fra selve prosessen. Nå kan barna se sin egen kunst på vei til og fra barnehagen.

Vi brukte strips for å feste bildene til gjerdet, og vips så var stjernes vinterutstilling og det nye gjerdet offisielt åpnet!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails