torsdag 20. september 2012

Froskeklubb 20.september

IMG_20120920_152653
I dag var Froskeklubben tredelt. I den første delen var alle samlet og vi hadde om preposisjoner. Her ble det demonstrert forskjellige preposisjoner, først ved hjelp av noen gjenstander, deretter var det to og to barn som måtte finne på forskjellige preposisjoner. Under, over, mellom, oppå, bak og foran var noen av tingene de kom opp med.
I den andre delen delte vi de i to grupper og hadde to oppgaver. Den første oppgaven var en teoretisk oppgave de skulle jobbe med, den andre var praktisk. Her skulle de finne to motsetninger. Den voksne ga en oppgave om f.eks å finne en lang og en kort ting. Så måtte barna lete rundt på avdelingen etter dette. Det synes de fleste var gøy. Vi fikk også se at den samme tingen kunne både være lang og kort etter hva den ble sammenlignet med. F.eks en blyant var lang i forhold til en lekekloss, men sammenlignet med et skojern var den kort.
PhotoGrid_1348136819142
I den tredje delen var det fokus på det kreative. En av gruppene lærte litt om primærfargene (gul, rød og blå). Så blandet de disse for å se hvilke farger man fikk da.
Alle fikk i oppgave å male hvert sitt eggebrett som vi skal henge på veggen for støydemping. Det ble en fargerik samling eggebrett.
PhotoGrid_1348136730586

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails