onsdag 21. august 2013

Balansekunst i barnehagen
På slaaaaaaak line

2 kommentarer:

 1. Hei!

  Jeg jobber som styrer i Dr.Brandts barnehage på St. Hanshaugen, og er svært imponert over hvor fin denne pedagogiske dokumentasjonen er! Dere er alle veldige inspirerende for barnehagefeltet, og jeg syntes det er mer enn flott at dere viser vei på hvordan man kan synliggjøre pedagogisk praksis. Selv viser jeg innleggene deres til min egen personalgruppe, som kilde til inspirasjon og engasjement. Vi skal muligens forsøke oss på en egen blogg etterhvert, inspirert av dere. Takk!

  Mvh Mariann Axelsen

  SvarSlett
 2. Så utrolig flott at du tar deg bryderiet med å legge inn denne flotte, inspirerende og utrolig hyggelige tilbakemeldingen. Det setter vi alle stor pris på. Det er stas å jobbe med dokumentasjon på denne måten og det er også stas at andre får noe ut av det. Så tusen takk for kommentaren din Marianne. Er dere interessert ligger det en del informasjon om de etiske perspektivene rundt dette på:
  www.pedagogiskpraksis.no utover det er det bøker på vei om prosessene vi har hatt i Myrertoppen barnehage, de kommer ut på Kommuneforlaget i løpet av høsten.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails