torsdag 20. oktober 2011

Dansk besøk i barnehagen


På mandagen fikk Myrertoppen barnehage og barna på Måne besøk av Lamse. Det hele var nokså spennende da vi fikk en konvolutt i posten. Barna kjente litt til Lamse fra før da vi har snakket om både Lamse som har vært i en barnehage i Danmark, Torleif fra Sverige og Gustav fra Finland. Gustav har nå en stund være i Torleif sin barnehage og motsatt.
Vi voksne utveksler materiale fra disse besøkene på den lukkede portalen etwinning, dette er et prosjekt hvor vi voksne har bestemt at det skal være et Nordisk IKT prosjekt men barna står for innholdet i det som dokumenteres og etwinning portalen står for rammene for utveksling av informasjon oss i mellom. Men kulturutvekslerne har med seg noe fysisk og kanskje en minnepinne med informasjon fra barnehagen den har vært i. 

Dompapen vår er nå på vei til Danmark. Disse kosedyrene er Kulturutvekslere mellom våre fire Nordiske barnehager. Vi har nå fått et lite innblikk i der Lamse har vært mens Dompapen skal vise frem hvordan han har hatt det hos oss. Barna har filmet litt i nærmiljøet, en liten snutt på vei til Langsetløkka. Han har sett og vært med på barnas marurprosjekt men også vært med i femårsklubb.
Vi fikk også flotte tegninger. Og dagen etter, da fikk Lamse være med de yngste på Måne på tur. Det var koselig. På turen fikk barna filme og ta litt bilder, resultatene fra det kommer siden...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails