onsdag 26. oktober 2011

FN café på Måne

Mandagen som var hadde vi FNcafé, barna solgte bilder og saker de har laget, boller og saft. Dette er en tradisjon i Myrertoppen barnehage. Gjennom Plan International har vi et fadderbarn i Kenya, han heter Dancan. Hvert år har vi samlet inn penger som finansierer dette fadderskapet, i tillegg har vi gitt overskuddet til andre hjelpeorganisasjoner og deres arbeid ved naturkatastrofer. Vi har gitt til Plan sitt arbeid på Haiti, etter flom katastrofen i Pakistand var det Leger uten grenser som mottok penger da de var vel etablert i området. Nå sist ga vi bidrag til Plan sitt arbeid på Afrikas Horn. Vi setter enormt pris på den omsluttningen som har vært på denne tilstelningen år etter år. Vi er stolte, takknemlige og veldig glad for at vi kan ha slike arrangementer med så stor oppsluttning.

Vi har i år som tidligere lagt opp til endel kreative aktiviteter som resulterer i objekter barna kan vise frem og selge da vi har kunst galleri under FN cafén.  Denne høsten har barna vært involvert i digitale fortellinger, maling, klipp og lim aktiviteter som har blitt flotte bilder. De har brukt fotoapparat, tatt bilder og valgt ut bilder til fotomontasjer. De har laget flotte bilder med farget vann og luft fra egen kropp. 
Barna har også laget selvportretter ut fra bilde av dem. De fikk et ark hvor det var bilde av halve ansiktet deres så tegnet de resten selv. Det ble en flott utstillingsvegg med mange glade barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails