mandag 10. mai 2010

Ekorn og ender

Dagen i dag startet med regn før det gikk over til snø. En del av barna skulle på Megakor, resten ble med på tur til Langsetløkka. Da vi kom dit ble det kjapt observert to ekorn, de holdt til i trærne rett ved rasteplassen vår.Barna mente at ekorna spiste kongler. Etterhvert kom det fram andre forslag som nøtter, frukt, bær og matrester etter mennesker på tur.

Ekorna fortsatte så med sitt og det gjorde vi og.

Barna benyttet de ulike mulighetene området har å by på. Der er det dumpe, klatredyr, balansegang etc i naturmaterialer. Da maten var spist var noen litt kalde så vi lekte hermegåsa. Vi benyttet store deler av området i akebakken og bak. På vår ferd møtte vi en valp som vi har møtt før. Det var stas. I tillegg møtte vi et andepar. Dette skapte også en viss begeistring for de som var til stede. Vi vil derfor innhente litt informasjon med og uten barna om ekorn og ender, det blir spennende å se hvor det ender...

Det ble også en superfin dragelek på tampen før vi gikk da da en voksen fant en fabelaktig trefigur som omskapte barna til drager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails