fredag 31. oktober 2014

Pysjfest (på Måne)

I dag har det vært fest i barnehagen. De aller fleste barna kom i barnehagen med pysjen på og bamsen under armen. Vi hadde discotek, bamsegjemsel og bamsesykehus.
Men for de noen av de voksne dukket det opp en problemstilling… Hva gjør man når man ikke har brukt pysj siden man gikk på barneskolen? Det enkleste ville jo selvsagt være å kjøpe inn en pysj til formålet, men hvorfor ikke bare lage en pysj? Så en av de voksne satte i gang med å klippe ut delene fra noen gamle gardiner og stifte og tape (nål og tråd er for pyser) det sammen til en velfungerende pysj. Blå silkepysjbukse, en bomullspysj-genser med gårdsmotiv og en frekk liten nattlue, en helt unik pysj det bare finnes en av i hele verden. Moteuken neste.
IMG_6580 (Large)
Vi startet festen med disco hvor det gikk i sanger fra MGP junior. Vi slo på projektoren og fant en youtube-video med masse farger og mønster som bølget fram og tilbake.
20141031_101907 (Large)
Bamsegjemsel går ut på at man samler inn alle bamsene til barna og gjemmer disse rundt på avdelingen. Når det er gjort skal alle barna lete etter sin egen bamse. Det ender alltid med at på slutten må alle de voksne gå å lete sammen med barnet fordi vi ikke husker hvor vi har gjemt bamsen. Men alle dukket opp til slutt.
IMG_6597 (Large) IMG_6583 (Large)
IMG_6592 (Large) IMG_6611 (Large) IMG_6612 (Large) IMG_6613 (Large)
Før vi gikk ut fikk vi også tid til et lite bamsesykehus hvor bamser med all verdens skader og sykdommer måtte inn for operasjon og pleie.
 IMG_6623 (Large) IMG_6622 (Large)
IMG_6625 (Large)
Etter at middagen var ferdig var festen over og vi løp ut i regnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails