fredag 20. januar 2012

Med finsk besøk på tur


For en stund tilbake fikk barnehagen besøk av Ludvig, han er en av de Nordiske kulturformidlerene i det Nordiske IKT prosjektet Måne er med på.

I går var Ludvig med femåringene på tur, de har tur hver torsdag. Da lager de mat i skogen. Denne torsdagen var det veldig kaldt, men det var fin sol og barna har deilige og varme klær og leker og holder seg varme. Dessuten, mange hadde med seg ski. Det var en fin tur som nå barna i finland skal få se bilder fra.

En av oss voksne, uten barna denne gangen, har laget et brev som er lagt inn på etwinning portalen hvor de andre samarbeidsbarnehagene kan se og ta fram for sine barn. Ludvig har allerede vært i Sverige så barna der er sikkert spente på hva han driver med i Norge. Barna i Finland gleder seg veldig til å høre fra han, for de kjenner Ludvig veldig godt. Han bor jo i deres barnehage. I brevet var det litt informasjon om denne turen, bilder og noen spørsmål til de finske barna:

Har Ludvig stått på ski før? Det fikk han denne dagen i hvert fall
Han lekte en del i snøen og med en snømann


Barna spiste grilla laks og grønnsaker fra sølvfoliepakker som ble varmet på grillen, laksen var blitt stekt av kokken i barnehagen på forhånd, så de ikke skulle få rå fisk.


Ludvig var veldig nysgjerrig, gjør dere sånn i barnehagen deres?


Det var veldig gøy å ake 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails