mandag 29. november 2010

Vi former og forteller

 Den voksne oppfordrer barna til å lage en figur de ønsker å ha med i en fortelling, det er mandagsgruppe og vi kan boltre oss i plass og materialer. Barna lager figurer i plastelina, prater og forteller. En etter en kommer de med historier knyttet til figurene sine så hjelper den voksne med å ta bilder og sette inn snakke/tenke bobler med det barna ønsker å formidle. Serien er laget i applikasjonen ComicStrip på iPhone. Ikke alle har lyst til å lage en slik serie, og det er selvsagt greit. Så går leken videre med disse fantastiske figurene...

 Så måtte figurene på utstilling etter endt forestilling

2 kommentarer:

  1. Morsomt og inspirerende!
    Blir alltid imponert over hva du/dere rekker..
    Vi er 30 barn på vår avdeling, det er ingen unnskyldning for ikke å få til noe av og til, men kjenner på at det er en begrensning for å få tid over tid :-)

    SvarSlett
  2. Takk for det Kari Anna, jeg kan bare snakke fo meg selv men på Måne hvor jeg jobber(vi bruker ulik innlogging, det ser du på innleggene) har jeg hatt prioritert tid til dette. Men nå som fler og fler kommer på bane mht blogg, skal min tid settes mer inn på ikt i barnehagen på det er to andre pedagogiske ledere som tar seg av slikt som pedagogiske ledere gjør. Selv om vi er aktive på blogging har vi en vei å gå når det gjelder IKT i barnehagen, som de fleste andre barnehager. Det har i grunn NOU`n(utredningen) til Brennautvalget om "systematisk pedagogisk tilbud til alle førskolebarn også". Der er ikke IKT nevnt. Så en vei å gå har vi alle:)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails