onsdag 9. februar 2011

Fra fotballdrakt til fortelling-Liverpoolheksa

Fotballdrakter kan gi inspirasjon til så mangt:
Liverpoolheksa bor øverst på tribunen på Anfield Road stadion. Det er ferie for fotballserien og heksa kjeder seg, veldig! Endelig er det like før seriestart. Liverpool-Arsenal.

Heksa vil  finne på noen heksestreker. Hun lurer seg ned i garderoben hvor alle drakter, shortser, strømper og sko henger fint på spillernes plasser. Heksa bytter alt på kryss og tvers, knyter sammen ulike sko og det blir masse rot. Når spillerne kommer er det fullt kaos. Arsenalspillerne er ferdige og dommeren skal blåse i fløyta så Liverpool spillerne må bare ta det de finner. Det går ikke så bra. Kaptenen Gerrard med nummer 8 på drakta har fått for store fotballsko og når han skal skyte forsvinner skoen langt opp på tribunen. en annen løper fort etter ballen og mister shortsen, snubler og slår seg. Arsenal klarer seg kjempefint og scorer fem mål. Like før slutt kommer heksa på at hun jo heier på Liverpool. Og da tar hun frem tryllestaven og sier Finkel-Fankel-Fopp-Det Må Bli Stopp. Dermed kaster Liverpoolspillerne av seg alle fotballskoene og spiller superbra. På et blunk scorer de fem mål og det er bare ett minutt igjen. heksa tryller så keepern på Arsenal plutselig blir svimmel og faller på bakken akkurat da Gerrard skyter og scorer!

Da blåser dommeren i fløyta, Liverpool vant 6-5.
Publikum og heksa reiser seg og synger Liverpool-sangen "You never walk alone"

4 kommentarer:

  1. artig, men stadion heter ikke Anfield Road, bare Anfield. Men den ligger i Anfield Road!

    SvarSlett
  2. Kristine, takk for opplysningen.
    Der kan du se hvor uberegnelig de heksene er. Spesielt Liverpoolheksa, hu er ikke god å ha med å gjøre. Når historien om henne gjenfortelles har hun fingre med i spillet. Vranglære driver´a med!!

    SvarSlett
  3. Hei, jeg ramlet tilfeldig inn på bloggen deres og har hatt noen herlige minutter! Nå må jeg tilbake til voksenverdenen, men skal prøve å ta med meg fantasistemningen gjennom dagen. (Skulle ønske barnehagene til sønnen min hadde vært sånn!)
    Hilsen Kari (ganske ung sjel i litt gammel kropp)

    SvarSlett
  4. Så hyggelig melding, det er gøy å få.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails