mandag 10. januar 2011

Dagens outfit

Heldress som matcher i fargene, viktig at de ikke er helt like da det lett kan oppstå pinlige situasjoner med like klær på samme tur. Men, at personalet har fargekordinerte dresser viser planlegging og stilsans. Og er det noe vi vektlegger i barnehagen så er det nettopp dette, dessuten vet vi hvor viktig det er for barna.
 Tovede votter, gave fra tanten til den kvinnelige modellen. Legg merke til glamourdetaljene. Noe vi anser som nødvendig i et røft skogsmiljø med grill, bål, spikking og aktiv lek. Litt glamour i turhverdagen understreker og fremhever det røffe og tøffe på en delikat måte.
 Velbrukte votter kjøpt på Svinesund en gang på 90tallet. Vi definerer de under second-hand på tross av at de har vært i eie av samme person. Vintage er de ikke ennå da de ikke er kjøpt før 80tallet. Men, vi satser på at den mannlige modellen holder på votteparet sitt noen år til slik at vi kan omkategorisere de til  vintage da det er hakke mer trendy. Vi  har tross alt har et image å opprettholde som stilforbilder for barna.
Apropos stilforbilder, selv om skoene ikke er helt intakte er det viktig å ikke gi dem opp da moter gjerne kommer tilbake noen tiår etter de opprinnelig oppsto, noe denne modellen vet å gå forran som forbildet med.
Dette gjelder selvsagt også klær. Spesielt kult er det om du drar fram sysakene og setter ditt personlige preg på klærne. Denne modellen har gjort det med heldressen sin, legg merke til de litt uvørne men nøye planlagte stingene.Men på tross av dette må vi påpeke at praktiske hensyn også kan være hensiktsmessig...

3 kommentarer:

 1. He he, viktig å ha dagens outfit når dere har blogg!
  Regner med at det kommer daglige oppdateringer med dagens sminke fremover?? ;-D

  SvarSlett
 2. Artig med noen avsporinger innimellom ;) Dagens outfit var en gøyal sak, og den genererte ekstremt mye besøk på bloggen da fler enn oss synes det var litt gøyalt.

  SvarSlett
 3. Hahaha! Rosabloggere jo ;-)
  Dere er kule!!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails