Det vet Stjernene:
Aller først må vi ut på kjøkkenet og hente alle ingrediensene
Eggene knekkes og vispes sammen
Deretter trengs det ganske mye melk,
og den korken var jammen litt vrien
og den korken var jammen litt vrien
Og så er det selvsagt viktig å foreta kvalitative smaksprøver av f.eks vaniljesukker, mel, sukker og evt annet man måtte finne liggende på bordet
Visping og røring er avgjørende og ikke minst moro,
her er det vaniljesukkeret som røres godt inn
her er det vaniljesukkeret som røres godt inn
Bakepulver eller natron trenger man i vaffelrøra, men den skal vi ikke smake på...
Klart for mel...
... som røres godt inn i røra
Og smeltet smør er også lurt å ha oppi
Så må det røres og vispes igjen
til vi har fått en helt perfekt vaffelrøre!
til vi har fått en helt perfekt vaffelrøre!
Stjernene lager ikke vaffelrøre først og fremst for å spise gode vafler senere på dagen; det er bare en smakfull bonus. Det viktigste for dem er å få delta i en prosess fra start til slutt, der de tydelig ser et produkt som vokser fram ved hjelp av deres konkrete deltagelse.
Og så finner de jo ut av hvordan de forskjellige ingrediensene ser ut, hvordan de smaker og hvordan de er å kjenne på.
Og så finner de jo ut av hvordan de forskjellige ingrediensene ser ut, hvordan de smaker og hvordan de er å kjenne på.
Og vi voksne, vi synes det er kjempegøy å få være med å lage vaffelrøre sammen med Stjernebarna!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar